LLET AMB GALETES de Juan Llorca

LLET AMB GALETES PDF

En esta ocasión vamos a compartirles información sobre LLET AMB GALETES de Juan Llorca, uno de los mejores libros que ha editado ROSA DELS VENTS. Este libro es uno de los más interesantes de Juan Llorca y por esto les recomendamos que lo lean y que revisen la categoría Cocina para niños porque seguramente encontrarán otras publicaciones que les pueden gustar.

LLET AMB GALETES de Juan Llorca

Información de LLET AMB GALETES

Sinopsis de LLET AMB GALETES

Els autors del best seller Sense dents i a mossegades tornen a ajuntar-se per mostrar-nos un nou enfocament en nutrició infantil i familiar. Llet amb galetes ofereix una sèrie de consells nutricionals que contribuiran a l’harmonia entre les diferents generacions de la família, així com informació nutricional per elaborar els nostres menús. El llibre inclou, a més, cinquanta receptes de menjars, sopars i berenars pensats amb aquest enfocament, una fusió de la tradició culinria dels nostres avis amb les necessitats nutritives dels més petits.

Otras búsquedas: LLET AMB GALETES ePub, LLET AMB GALETES PDF, LLET AMB GALETES Mobi, LLET AMB GALETES completo, descargar LLET AMB GALETES gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ