LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES de Josep Carner Puigoriol

LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES PDF

En esta ocasión vamos a compartirles información sobre LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES de Josep Carner Puigoriol, uno de los mejores libros que ha editado EDICIONS 62. Este libro es uno de los más interesantes de Josep Carner Puigoriol y por esto les recomendamos que lo lean y que revisen la categoría Narrativa contemporánea porque seguramente encontrarán otras publicaciones que les pueden gustar.

LA CREACIÓ D'EVA I ALTRES CONTES de Josep Carner Puigoriol

Información de LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES

Sinopsis de LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES

Josep Carner (Barcelona, 1884 Brussel·les, 1970), un dels més grans poetes del segle XX, va ser també un prosista extraordinari. Els vint-i-quatre contes que el 1922 Josep Carner va aplegar en aquest llibre donen una mostra perfecta del seu art consumat de narrador. La incisiva finor en l’observació dels caràcters i en el retrat de les situacions, la subtilesa amb què l’humor juga amb els tòpics i amb la sorpresa per resoldre cada plantejament, i la riquesa d’un estil incomparablement ric i precís, en fan encara avui un clàssic de pedra picada: una lectura imprescindible.
Per establir el text d’aquesta nova edició, Marcel Ortín ha comparat les diverses versions de cada conte. Això li ha permès restituir certs passatges fins ara omesos en les edicions precedents del llibre. A més a més, sinclouen també dos dibuixos de Joan Junceda i vuit de Xavier Nogués.

Otras búsquedas: LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES ePub, LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES PDF, LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES Mobi, LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES completo, descargar LA CREACIÓ D’EVA I ALTRES CONTES gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ