EL GEGANT ENTERRAT de Kazuo Ishiguro

EL GEGANT ENTERRAT PDF

En esta ocasión vamos a compartirles información sobre EL GEGANT ENTERRAT de Kazuo Ishiguro, uno de los mejores libros que ha editado ANAGRAMA. Este libro es uno de los más interesantes de Kazuo Ishiguro y por esto les recomendamos que lo lean y que revisen la categoría Narrativa contemporánea porque seguramente encontrarán otras publicaciones que les pueden gustar.

EL GEGANT ENTERRAT de Kazuo Ishiguro

Información de EL GEGANT ENTERRAT

Sinopsis de EL GEGANT ENTERRAT

Novel·la fantàstica ambientada a Anglaterra en un indeterminat segle de l’Alta Edat Mitjana. L’acció se centra en el viatge a peu d’un ancià matrimoni des del poblet on viu fins a un altre, distant a diversos dies de camí, per visitar el seu fill. Durant aquest trajecte entren en contacte amb una sèrie de personatges molt variats, un guerrer saxó, un nen amb estranyes qualitats, follets, ogres, dracs i fins i tot amb sir Gawain, un dels més fidels i lleials entre els cavallers, assidus a freqüentar la taula rodona del rei Artur.
L’obra evoca d’una banda les llegendes artúriques i per una altra tracta de recrear l’estat de misèria i abandó en què va quedar Anglaterra després que Roma retirés les seves legions i abandonés aquell territori a la seva sort. Les invasions de tropes de saxons arribats del continent sorprenen als britans gairebé totalment indefensos i l’antiga colònia romana se sumeix en el caos. L’oblit d’un passat millor pot ser un remei a aquesta situació de pèrdua i angoixa, per això una vella dragona emana de la seva boca una estranya boira que esborra els records com a piadós pal·liatiu d’uns mals presents per als quals no hi ha remei. No obstant això els ancians es neguen a oblidar i per això van a veure el seu fill, perquè la seva imatge no se’ls esborri de la ment. Llegendària en el seu plantejament novel·lístic, la novel·la, publicada per l’autor després de deu anys de silenci editorial, guarda una profunda reflexió sobre la vellesa, la pèrdua de facultats, l’oblit i la fragilitat. Sir Gawain, ja envellit, porta molts anys volent complir l’encàrrec d’Artur de matar la dragona i el mateix pretén Wistan, el guerrer saxó, molt més jove que ell i que pugna per prendre-li el mèrit de fer-ho. Màgia precristiana i unes lleus petjades de mitologia militar samurai conformen el rerefons de la història, l’acció de la qual és tan variada i imaginativa com sorprenent per la seva aparença de relat d’aventures i la intensa càrrega existencial del seu contingut. La relació amorosa dels dos protagonistes, sempre junts i enamorats malgrat els anys que porten casats, és el contrapunt emotiu i amable d’una acció on predomina l’accent èpic, alleugerit per alguns trets d’humor propers a la literatura juvenil d’aventures. Escrita amb un estil senzill com correspon a una trama on intervenen o gent gran o soldats, manté l’interès fins al malenconiós desenllaç per la seva capacitat de suggestionar i desconcertar el lector.

Otras búsquedas: EL GEGANT ENTERRAT ePub, EL GEGANT ENTERRAT PDF, EL GEGANT ENTERRAT Mobi, EL GEGANT ENTERRAT completo, descargar EL GEGANT ENTERRAT gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ