CUARENTA AÑOS Y UN DIA de Julia Sanz

CUARENTA AÑOS Y UN DIA PDF

En esta ocasión vamos a compartirles información sobre CUARENTA AÑOS Y UN DIA de Julia Sanz, uno de los mejores libros que ha editado GENERALITAT VALENCIANA. Este libro es uno de los más interesantes de Julia Sanz y por esto les recomendamos que lo lean y que revisen la categoría Historia. Generalidades porque seguramente encontrarán otras publicaciones que les pueden gustar.

CUARENTA AÑOS Y UN DIA de Julia Sanz

Información de CUARENTA AÑOS Y UN DIA

Sinopsis de CUARENTA AÑOS Y UN DIA

Francisco Franco va morir el 20 de novembre de 1975 després de quasi quaranta anys de dictadura. Aquesta obra col·lectiva ofereix una visió allunyada dels tòpics a l’ús sobre el 20 de novembre de 1975, el dia que amb la mort del dictador Francisco Franco es va obrir un horitzó d’incertesa i d’esperança, encara que solament la perspectiva històrica haja permès albirar en la seua complexitat els canvis que s’anaven a produir. Els treballs recollits, tretze estudis d’especialistes procedents de vuit universitats espanyoles i europees, que han estat reunits per Ferran Archilés i Julián Sanz, professors del Departament d’Història Contemporània de la Universitat de València, permeten constatar com el 20-N va suposar l’inici d’un epíleg al mateix temps que d’un pròleg, el llegat del qual que encara perdura en la nostra història recent.

Otras búsquedas: CUARENTA AÑOS Y UN DIA ePub, CUARENTA AÑOS Y UN DIA PDF, CUARENTA AÑOS Y UN DIA Mobi, CUARENTA AÑOS Y UN DIA completo, descargar CUARENTA AÑOS Y UN DIA gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ