CONTES DESPULLATS de Josep Palau I Fabre

CONTES DESPULLATS PDF

En esta ocasión vamos a compartirles información sobre CONTES DESPULLATS de Josep Palau I Fabre, uno de los mejores libros que ha editado EDICIONS PROA, S.A.. Este libro es uno de los más interesantes de Josep Palau I Fabre y por esto les recomendamos que lo lean y que revisen la categoría Narrativa contemporánea porque seguramente encontrarán otras publicaciones que les pueden gustar.

CONTES DESPULLATS de Josep Palau I Fabre

Información de CONTES DESPULLATS

Sinopsis de CONTES DESPULLATS

Labril de 2017 farà 100 anys del naixement de Josep Palau i Fabre, personatge carismàtic,alquimista de la poesia, gran picassià i teòric de lart. A principis dels anys vuitanta es vadonar a conèixer com a narrador amb dos llibres que ara reunim en un sol volum Contesdespullats i La tesi doctoral del diable. El volum actual ofereix una ocasió única per aproximar-se a lunivers del gran Palau i Fabre. Lerotisme, laposta per un saber no científi c, elviatge com a manera de percebre altres realitats, el joc didees, la subversió constant i lacrítica duna societat mediocre són alguns dels motius recurrents. Palau i Fabre trasbalsael lector amb un llenguatge directe, clar i rotund, com un dibuix del seu estimat Picasso.

Otras búsquedas: CONTES DESPULLATS ePub, CONTES DESPULLATS PDF, CONTES DESPULLATS Mobi, CONTES DESPULLATS completo, descargar CONTES DESPULLATS gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ