CAPVESPRE de Kent Haruf

CAPVESPRE PDF

En esta ocasión vamos a compartirles información sobre CAPVESPRE de Kent Haruf, uno de los mejores libros que ha editado EXPOZITOR PERISCOPIO. Este libro es uno de los más interesantes de Kent Haruf y por esto les recomendamos que lo lean y que revisen la categoría Narrativa contemporánea porque seguramente encontrarán otras publicaciones que les pueden gustar.

CAPVESPRE de Kent Haruf

Información de CAPVESPRE

Sinopsis de CAPVESPRE

Dos anys després del naixement de la seva filla Katie, la Victoria Roubideaux aconsegueix anar a la universitat, i els germans McPheron es troben amb un hivern llarg i fred al davant. A Holt la vida segueix el seu curs, plena de noves històries: un nen que neteja el jardí de la veïna i es fa càrrec del seu avi, una treballadora social, una mare soltera i una parella amb dificultats econòmiques que ha de protegir els seus fills dun tiet alcohòlic es veuen obligats a lluitar per la supervivència emocional en un entorn advers. Mentre els nous personatges conviuen amb els antics, un succés inesperat sacseja la casa dels grangers i posa a prova la petita i nova família, que haurà daprendre a reinventar-se.
Capvespre és una meravellosa nova mostra de la prosa de Kent Haruf, que és capaç de crear paisatges literaris commovedors a través de personatges genuïns que senfronten a situacions doloroses i quotidianes. Una novel·la coral on el poder i la força de les persones senzilles suneixen a la bellesa natural per narrar una història entranyable sobre lamor familiar.

Otras búsquedas: CAPVESPRE ePub, CAPVESPRE PDF, CAPVESPRE Mobi, CAPVESPRE completo, descargar CAPVESPRE gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ